Още ли не ви се връщат лостовете на мигачите? Моят го излекувах така: Свалих горната кора зад волана. С малко напрежение на погледа се вижда един бял О-пръстен. На него на две места има издатини които всъщност трябва да върнат лоста на мигачите. Със пинсетка и каноколит залепих картончета така че да компенсирам износването на тези издатинки на О-пръстена. Това го направих в края на 2008г. От месец левият мигач понякога почна да не се връща и когато имам време ще го отворя за да му залепя картончето което най вероятно се е протъркало. Мисля че труда и средствата които вложих се оправдаха. Все пак година и половина ръчката ми се връщаше безотказно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с лостчето на мигачите
Collapse
X
-
И моите са износени-представете си колко са карани тези коли-може би ако се залепи тънка пластмаса ще е по добре-утре ще опитам.Вече го направих ,аз вместо картончета използвах малки парченца плат и секундно лепило гел защото не се разлива и може да се оформи лека издатина над парченцето плат- това черното е плата.http://www.album.bg/lordliness/albums/148828 Пръстена се върти с волана и тези пъпки са на две места (срещуположно)Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:00.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеМоята при десен завой се връща, а при ляв - не...
Comment
Comment